Традиційний Смак від пекарні Tiferet Matzot

У святкових сетах для святкування Песаху, які ми готуємо для відправки кожній єврейській родині, особливе місце належить маці ручної роботи📦👨‍👩‍👧‍👦

Дніпровська пекарня працює за правилами Тори та виробляє мацу саме ручної роботи. Усі процеси виробництва від збору врожаю до випікання маци виконуються євреями. Уся справа в Кавані – їхньому намірі. Маца готується 18 хвилин, від замішування тіста до випікання. Саме такий час вказано в «Шулхан арух» для приготування маци. Головна задача – запобігти ферментації, щоб маца не піднялася, як було 3000 років тому. Дніпровське підприємство виробляє близько 220-300 кг маци на день.

Зовсім скоро кожна громада отримає святкові набори з унікальною мацою.

Традиційний Смак від пекарні Tiferet Matzot

У святкових сетах для святкування Песаху, які ми готуємо для відправки кожній єврейській родині, особливе місце належить маці ручної роботи📦👨‍👩‍👧‍👦

Дніпровська пекарня працює за правилами Тори та виробляє мацу саме ручної роботи. Усі процеси виробництва від збору врожаю до випікання маци виконуються євреями. Уся справа в Кавані – їхньому намірі. Маца готується 18 хвилин, від замішування тіста до випікання. Саме такий час вказано в «Шулхан арух» для приготування маци. Головна задача – запобігти ферментації, щоб маца не піднялася, як було 3000 років тому. Дніпровське підприємство виробляє близько 220-300 кг маци на день.

Зовсім скоро кожна громада отримає святкові набори з унікальною мацою.